SENSHA CRYSTAL SERIES

SENSHA CRYSTAL SERIES

De SENSHA CRYSTAL SERIES Sio2 Ceramic Coatings, deze werden speciaal ontwikkeld om alle onderdelen van een voertuig, boot of vliegtuig te voorzien met de bescherming die een Glass Coating biedt.

Voor alle metalen zoals aluminium, inox, staal, ... heeft SENSHA een permanente Sio2 Ceramic Coating die beschermd tegen corrosie, roest, chemicaliën en alle invloeden van buitenaf, bovendien zijn de SENSHA Ceramic Coatings super water- en vuilafstotend en makkelijk te onderhouden.

Voor alle kunststof exterieur onderdelen gebruiken wij de SENSHA BUMPER CRYSTAL Sio2 Ceramic Coating die gaat beschermen tegen alle invloeden van buitenaf, Uv, chemicaliën etc geeft de kunststof ook die nieuwe look en die wordt ook behouden.

Voor de velgen gebruiken wij de Wheel Crystal die dezelfde voordelen en bescherming bied met een standtijd tot 2 jaar.

Voor Ramen en alle onderdelen uit glas werken wij met SENSHA WINDOW CRYSTAL Sio2 Ceramic Coating met een standtijd tot 1 jaar.

Lichten, mistlichten en alle doorzichtige kunststof gaan we beschermen met SENSHA HEADLIGHT CRYSTAL die onder andere het verkleuren door UV gaan tegenhouden.

Recente projecten