Mercedes Cla AMG

Mercedes Cla AMG

Mercedes Cla AMG Line Full SENSHA Treatment and Protected With SENSHA JAPAN.

De Nieuwe eigenaar wilde zijn aankoop terug in nieuwstaat, daar de vorige eigenaar veel pruts werkjes had gedaan aan deze wagen zoals de Remklauwen in een soort oranje gespoten waarbij hij alles mee had gespoten, er was een zeer amateuristisch polijstbeurt op toegepast en alle rubbers waren mee gepolijst wat moeilijk te verwijderen is maar met SENSHA werd dit verwijderd.

We hebben onderandere een grondige lakcorrectie uitgevoerd en hoogglans gepolijst dit was een zeer delicate opdracht omdat er bijna geen lakdikte meer aanwezig was maar we zijn er in geslaagd om de lak terug perfect te maken en beter dan toen die van de band rolde, dan hebben we onze SENSHA Crystal Glow 8 Sio2 Ceramic Coating aangebracht op de lak met 8 jaar gecertificeerde garantie.

We hebben de wagen ook mogen voorzien van een nieuwe set 20inch Dbv Velgen met Pirelli Pzero banden,deze velgen kregen een glanscorrectie en werden ook voorzien van onze SENSHA Wheel Crystal Sio2 Ceramic Coating.

Alle binnenlijsten en binnenkant motorkap werden gepolijst en ook voorzien van onze SENSHA Crystal Glow 8 Sio2 Ceramic Coating.

Wat nog meer behandeld werd:

- Remklauwen Crystal Glow 8
- Binnenkassen SENSHA Fabric Crystal (achter) Bumper Crystal (voor)
- Uitlaten SENSHA Metal Plating
- Voorruit SENSHA Window Crystal
- lichten SENSHA Headlight Crystal
- Motor ruimte SENSHA Engine wax
- AMG velgen gepolijst en voorzien van onze SENSHA Wheel Crystal Sio2 Ceramic Coating

Dit was een fantastisch project en de wagen is terug in beter dan nieuwstaat.

Interesse in een behandeling kom gerust langs na afspraak of stuur ons een email.

Recente projecten