Cube Acid e-bike

Cube Acid e-bike

The Magic of SENSHA

De opdracht was breng deze Cube e-bike zo dicht mogelijk bij nieuwstaat volgens een budget, de eigenaar stond versteld.

Wat hebben we gedaan:
We zijn gestart met SENSHA Premium wash met als eerst een ultra light Body Clean Foam badje om de elektrische componenten niet te veel te belasten, wat met een dikkere Foam wel zou gebeurt zijn, dan met ultra zachte borstels de volledige bike gereinigd en gedecontamineerd.

We hebben een lakcorrectie uitgevoerd en hoogglans gepolijst, ook de velgen waren redelijk aangetast ook die hebben gepolijst.

De Volledige e-bike werd voorzien van de gepaste SENSHA Crystal Sio2 Ceramic Coatings, de lak met onze beste SENSHA Crystal Glow 8 Sio2 Ceramic Coating met een gecertificeerde garantie van 8jaar. de velgen kregen een SENSHA Wheel Crystal Sio2 Ceramic Coating met een gecertificeerde garantie van 5jaar. Alle plastic onderdelen werden voorzien van onze SENSHA Bumper Crystal Sio2 Ceramic Coating.

We hebben ook mogen een nieuwe voor vork (Fox 32 air) leveren ook een nieuwe headset en stem van Nukeproof en nieuwe Onza Tire’s die werden door ons gemonteerd daarna hebben we alles terug voorzien van de gepaste SENSHA Bike Line Sio2 Ceramic Coatings.

Interesse in een behandeling kom gerust langs na afspraak of stuur ons een email.